BUTIK MODEN DI TAWAU

🛍TERATAK CHE SUE 🛍TERATAK CHE SUE🎈 pastinya akan jadi lubuk baru peminat jenama fesyen tempatan.📸
Kedai butik serba ada ini akan jadi Hotspot peminat jenama fesyen tempatan.🚩Suasana menjelang hari raya di Tawau agak dingin buat Tahun 2⃣0⃣1⃣9⃣ ni, malah, sebuah kedai fashion yang inovatif pasti akan membarak suasana 🔛Raya di bandar Tawau ini.TERATAK CHE SUE atau juga dikenali © rumah fashion Cik Sue telah membuka minda admin bila pertama kali menjejak di sini.📣📣Tawau Biarpun sinonim dengan gelaran bandar pertanian kelapa sawit dan perikanan, namun sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Bandar baru Tawau kini terserlah dengan sudut pandang berbeza – bandar perlancongan .♥️♥️Bandar kedua terbesar di Sabah ini kini bagaikan berubah landskapnya apabila ribuan pelancong terkini mulai membanjiri bandar ini khususnya Semporna .Boleh dikatakan, Tawau kini menjadi ‘pusat perlancongan’ terutamanya kepada golongan pelawat China🇨🇳. Boleh dijangkakan , semua industri akan turut berkembang khususnya bidang Fashion tempatan.Memandangkan peluang baik ini, Butik jenamabaharu 🎉TERATAK CHE SUE 🎉yang bertemakan kombinasi gaya Retro dan Moden ini pasti akan menjadi tumpuan utama para peminat Fashion tempatan.Terletak di alamat OLD HOUSE@ lebih dikenali “Rumah Lama” seakan menjadi destinasi wajib bagi para penggemar fesyen apatah lagi Raya kini menjelang ?Bagi warga Tawau, butik 🎉TETATAK CHE SUE🎉 ini pasti menjadi pilihan kerana memaparkan aneka jenis barang seperti anting anting , gelang , topi , beg tangan , dan banyak lagi.Butik yang menawarkan pelbagai fesyen unisex terkini adalah paling ulung dibuka di Tawau untuk kesenangan dan keselesaan peminat Fashion tempatan.q👜💼💍🕶🎒👝👛👖👚👕👔“Semua yang kita perlukan dalam satu tempat yang serba ada, lebih memudahkan pelanggan kami membuat pilihan. ” kata Cik SUE pengusaha TERATAK CHE SUE.Semua stok adalah diimport dan dipilih sendiri oleh pengusaha sendiri dari luar negara tanpa melalui agen Fashion atau orang tengah lain. Inilah sebabnya semua pakaian atau barang hiasan di sini pastinya unik dan tiada tandingnya dari sudut Fashion.“Sense of Fashion” dan pengalaman CHE SUE menjadikan barang Fashion di butik ini begitu istimewa.Sememangnya, Bandar Tawau amat memerlukan perubahan drastik yang memodenkan kita semua. Konsep Butik ini pasti menjadi tumpuan semua dan telah membuka minda kami terhadap kedai butik tradisional yang sedia ada.TERATAK CHE SUE akan dibuka pada Jumaat ini @ 17/5/2019 pada pukul 6:00pm. Jangan lepaskan peluang Baik ini untuk memilih Baju Raya dan berbuka Puasa bersama CHE SUE jumaat ini juga. ♥️♥️Dari Fashion terbaharu luar negara hingga produk kecil-kecilan semuanya boleh didapati di sini.
tempat ini pasti akan menjadi tumpuan.Sila kunjungi🎉 TERATAK CHE SUE 🎉 beli barangan raya terutamanya baju raya kerana di sini menampilkan pelbagai jenis butik jenama justeru ia sesuai untuk dikategorikan kedai ini kedai fesyen komtemporari 💍dan menjadi daya tarikan kepada pemuda pemudi dan warga Tawau dengan pelbagai pilihan.Selain fanatik fesyen , TERATAK. CHE SUE akan menyediakan ☕️sudut coffee Barista bagi peminat coffee tempatan. pelanggan bakal beristirehat sambil memilih kesemua produk pakaian di bawah satu bumbung.“Saya datang sini untuk cari pakaian muslimah, jadi kat sini lokasi paling sesuai untuk buat demikian, sebab kat sini banyak pilihan untuk persiapan hari raya. Sini memang bagus untuk sesiapa yang mencari pakaian fasion unisex dan mudah didapati.👩👱“Harga yang ditawarkan juga munasabah dan menepati citarasa saya. Kalau hendak mencari Baju Raya, lebih baik datang sini kerana terdapat pelbagai jenama dan pilihan, itu yang kami datang sini,” katanya salah seorang pelanggan OLD HOUSE cafe yang telah mengunjungi TERATAK CHE SUE walaupun butik ini bakal dibuka pada Jumaat ini.💗💗Hadiah istimewa💗💗 disediakan sempena pembukaan TERATAK CHE SUE ,
🔆50 pelanggan pertama🔆 yang membeli belah di sini dengan syarat… LIKE and SHARE FACEBOOK OFFICIAL TERATAK CHE SUE , begitu senang sekali kan Bagi warga Tawau , Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk memilih Fashion terbaharu dan mengambil gambar di butik yang begitu unik ini. Bawalah Rakan Rakan dan ahli keluarga Sempena Raya menjelang.